Sud prodaje deo Cecine kuće

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uskoro bi mogla da ostane bez dela svoje kuće u ulici Ljutice Bogdana, jer je pravosnažnim rešenjem Prvog osnovnog suda u Beogradu naložena prodaja prve etaže od oko 140 kvadrata radi namirenja duga Vojislavu Đurkoviću iz Bijeljine, rečeno je u tom sudu.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uskoro bi mogla da ostane bez dela svoje kuće u ulici Ljutice Bogdana, jer je pravosnažnim rešenjem Prvog osnovnog suda u Beogradu naložena prodaja prve etaže od oko 140 kvadrata radi namirenja duga Vojislavu Đurkoviću iz Bijeljine, rečeno je u tom sudu.

Ta kuća je već pod hipotekom koja je upisana kao garancija da će Ražnatovićeva uplatiti državi iznos od milion evra, na koji je osuđena zbog malverzacija sa prodajom fudbalera "Obilića". Đurković je predlog za izvršenje podneo na osnovu izvršne isprave, odnosno pravosnažne sudske presude bivšeg Drugog opštinskog suda u Beogradu, prema kojoj mu Ražnatovićeva duguje 116.063 evra, plus kamate i sudske troškove, rekla je portparolka Prvog osnovnog suda Gordana Vuković.

Sud je doneo rešenje o izvršenju na nepokretnosti na koje se Ražnatovićeva nije žalila, pa je ono postalo pravosnažno, navela je Vukovićeva. Ona je dodala da je u toku veštačenje vrednosti dela koji je predviđen za prodaju, posle čega sud donosi zaključak kojim utvrđuje tržišnu vrednost nepokretnosti, na koji dužnik nema pravo žalbe. Ražnatovićeva će morati da plati i sudske troškove celog sudskog proseca od oko 500.000 dinara. Ražnatovićeva se, po presudi Višeg suda u Beogradu od maja ove godine, nalazi na izdržavanju kazne kućnog zatvora i državi duguje još milion evra.

  • msp

    30.10.2011 13:32
    sirotica
    Pitam se šta će sada sirotica ,oćel morati u podstanare,a od čega će živeti.Pitam zato što je stalno u kućnom pritvoru,nemože da ide da traži posao i da hrani decu.
  • ns

    26.10.2011 21:07
    gde su moji komentari bre!?!?!?!? CECU NA KOLAC!!!!
  • ns

    26.10.2011 19:34
    a ko će da odgovara za puške, pištolje i samostrele, udovice, majke što su nadživele svoju decu.. u ovoj zemlji se kanda samo poreski dugovi nasleđuju, poslao bi je ja sa arkanom malo da se druži tamo joj je mesto!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.