VIDEO I Darko Miličić botuje za SNS i Vučića: "Srbiju čekaju teški dani ako oni ne pobede"

Bivši košarkaš Darko Miličić objavio je na društvenoj mreži X snimak u kojem podržava Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića.
U snimku navodi da Srbiju, ukoliko SNS ne pobedi na predstojećim izborima, čekaju teški dani, prenosi N1.
 
Miličić je, naime, objavio video snimak na kom je najavio propast Srbije, uz jedini mogući spas na vidiku - pobedu Srpske napredne stranke na izborima.
"Prateći, sagledavajući političku situaciju u Republici Srbiji u zadnjih par godina, u želji da spoznam šta je prava istina, naišao sam na mnogo nelogičnosti. Jedna od njih je ta da je vlast osuđivana, razapinjana na krst za svaku stranu investiciju i stvaranje radnih mesta, za izgradnju puteva i povezivanje srpskih gradova putnom infrastrukturom, za pomoć Srpskoj pravoslavnoj crkvi, svetinjama i tako dalje, u nedogled", rekao je Miličić.
 
Dodao je kako mu je teško da poveruje da neko ko vlada 12 godina voljom većine naroda sve radi pogrešno.
"Još teže mi je za poverovati da je svaka zvanična poseta inostranstvu predsednika Vučića karakterisana kao izdaja svetog Kosova i Metohije. Ja, kao neko ko sebi daje za pravo da se ispoveda kao pravoslavni Srbin, nestranačka ličnost, naravno, sam mišljenja da, ukoliko SNS ne pobedi na predstojećim izborima, Srbiju čekaju teški dani po svakom pitanju. Ovo ne govorim iz svog ličnost interesa, već u interesu svih nas pravoslavnih Srba, koji volimo Srbiju i zovemo je svojom domovinom. Braćo i sestre, s Bogom ostajte u borbi koja neće biti laka za naše sveto srpsko Kosovo i Metohiju. Živela naša Srbija, zajedno i složno do pobede", poručio je Miličić.
 
 
Podsetimo, KRIK je u oktobru prošle godine objavio snimak na kom Miličić vežba pucanje sa žandarmom Nenadom Vučkovićem Vučkom koji je, prema nalazima tog istraživačkog portala, navodno bio šef huligansko-kriminalnoj grupi koju je predvodio Aleksandar Stanković (Sale Mutavi), a zatim i Veljko Belivuk.
 
Bivši profesionalni košarkaš igrao je u NBA od 2003. do 2013. On je peti najmlađi igrač i najmlađi strani igrač koji je igrao u NBA, najmlađi igrač koji je igrao u finalu američke lige i najmlađi igrač koji je osvojio titulu.
 
Darko Miličić se nakon košarkaške karijere bavio kik boksom tokom 2014. godine, da bi 2015. godine pokušao da obnovi svoju profesionalnu košarkašku karijeru u Metalcu, ali od te priče nije bilo ništa.
  • Солунац

    14.05.2024 19:42
    Јабучар
    Страшно докле су се срозале јавне личности, јадно да јадније не може бити. Сад си и ти миличићу(заслужио си мало слово ,,м" у презимену) у колу са бгд патријаршијом која подржава вучића и парријархом који лиже папи руку, па си у колу са брнабићком и лгбт пропагандом у нашим уџбеницима, па си још у колу са лоповима који продају јуначки Јадар и подриње. Јадан ти и твоје потомство којима си такав анти-пример.
  • Seljanka

    11.05.2024 12:50
    Neminovna podrška
    Šta će čovek sa tolikom jabukama? Kako ih drugačije plasirati u Kinu?
  • Komifo

    11.05.2024 09:54
    @Роко Прч

    Pohvalno je što vi komšije tako pomno pratite politiku u regionu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.