Seksualno zlostavljali maloletnike

Toplica P. (58) i Darko M. (38) iz Smedereva uhapšeni su zbog sumnje da su obljubili decu i nemoćnog maloletnika, kao i navodili maloletnika na prisustvovanje polnim radnjama.
Toplica P. (58) i Darko M. (38) iz Smedereva uhapšeni su zbog sumnje da su obljubili decu i nemoćnog maloletnika, kao i navodili maloletnika na prisustvovanje polnim radnjama.

Osumnjičeni Toplica P. je, kako se navodi u saopštenju, poslednjih šest meseci u više navrata, u svoju kuću dovodio maloletnika (17) ometenog u razvoju, i sa njim uz pretnju imao seksualne odnose. U pomoćnoj zgradi i u svojoj kući, u istom periodu, osumnjičeni je imao seksualne odnose i sa svoja dva maloletna pastorka starosti osam i 12 godina, dok je svog sina (10) primoravao da prisustvuje seksualnom činu.

Osumnjičeni Darko M. takođe je u poslednjih šest meseci, u svoju kuću dovodio istog maloletnika i sa njim imao seksualne odnose. On je u istoj kući u poslednja tri meseca seksualno zlostavljao decu starosti 12 i 13 godina, dok je Topličin sin (10) primoravan da prisustvuje obljubi i kod osumnjičenog Darka.

Obojica osumnjičenih će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".