Napao policajca tokom hapšenja

Futožanin Žarko N. (27) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je u svom mestu dva puta provalio u istu prodavnicu odakle je ukrao različitu robu, i da je provalio u jednu privatnu radionicu i ukrao alat.
Futožanin Žarko N. (27) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je u svom mestu dva puta provalio u istu prodavnicu odakle je ukrao različitu robu, i da je provalio u jednu privatnu radionicu i ukrao alat.

On se tereti da je dva puta provalio u istu prodavnicu, odakle je ukrao različitu robu, i da je, provalio u jednu privatnu radionicu i ukrao alat.

Prilikom hapšenja u Novom Sadu, Žarko je pokušao da pobegne, a zatim je napao policajca i lakše ga povredio. Policajcu je u pomoć pritekao građanin koji se tu zatekao.

Kod osumnjičenog je pronađen heroin, 27 različitih tableta, nož i "bokser". Njemu je određen pritvor i protiv njega će biti podnete krivične prijave za tešku krađu, napad na službeno lice i neovlašćeno držanje droga.

  • A postenog

    24.05.2012 22:05
    prolaznika
    koji je pomogao policajcu, pod hitno u program zastite svedoka, jer kad ovog nase reformisano sudstvo pusti za dva dana na slobodu, covek je naje**o
  • super

    24.05.2012 20:48
    ponosan sam zbog ovog sugrađanina koji je pomogao u hapšenju :)
  • Lopovi svuda oko nas

    24.05.2012 14:32
    Samo oko nas
    Sve to imao,a nije upotrebio.Treba ga pustiti da stekne iskustvo,nemojte da ste takvi.E,Srbijo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".