Mađarski fašisti izazivali incidente u Temerinu

Protiv petorice pripadnika Omladinskog pokreta 64 županije podnete su krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja u jednoj kafani u Temerinu.
Protiv petorice pripadnika Omladinskog pokreta 64 županije podnete su krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja u jednoj kafani u Temerinu.

Oni su u noći između subote i nedelje uzivikvali nacističke parole i lakše povredili dvojicu mladića.

Incident se dogodio oko pola 3 ujutru, kada su, vidno pripiti, počeli da uzvikuju parole i dižu ruke u nacistički pozdrav u kafani u Ulici JNA u Temerinu, zbog čega ih je obezbeđenje izbacilo na ulicu.

Tamo su, besni zbog izbacivanja, ekstremisti koji su došli u Temerin iz Ade i Sente napali Denisa R. i Mirka B. i započeli tuču koja je bila završena tek kada se pojavila policija.

Inače, Omladinski pokret 64 županije MUP Srbije nedavno je stavio na listu fašističkih organizacija.

  • 26.10.2012 08:24
    PDT
    SRPSKI KOMUNISTI 1848 1945 1995 !
  • jovans

    25.10.2012 01:46
    znimljiv progaram, al nigde ne pise da ostale treba odbiti od batina...
  • 25.10.2012 01:36
    jovans
    ne, ne, ne... Mi smo krivi, gazite nas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija