Hapšenja navijača u Novom Sadu

Novosadska policija uhapsila je meštanina Petrovaradina G.D. zbog sumnje da je za vreme utakmice odigrane ovog vikenda, pokušao da uđe na teren, a potom i udario pesnicom u glavu jednog klupskog funkcionera.
Novosadska policija uhapsila je meštanina Petrovaradina G.D. zbog sumnje da je za vreme utakmice odigrane ovog vikenda, pokušao da uđe na teren, a potom i udario pesnicom u glavu jednog klupskog funkcionera.

Alkotestiranjem utvrđeno je da G.D. ima preko tri promila alkohola u krvi i protiv njega je podneta krivična prijava. Kako nezvanično saznajemo, incident se dogodio na utakmici FK Petrovaradin i Vojvodine iz Bačkog Gradišta.

Krivične prijave podnete su i protiv 19-godišnjeg Novosađanina M.R. i još dvojice maloletnika zbog sumnje da su dvojici mladića skinuli garderobu sa navijačkim obeležjima i pobegli. Oni su, po nezvaničnim saznanjima, krenuli u Beograd na utakmicu Voždovac - Novi Sad.

Nedelju dana ranije uhapšen je 22-godišnji M.M. iz Sremskih Karlovaca koji je, dok je išao na utakmicu, bacio pivsku flašu i razbio staklo službenog vozila na parkingu Policijske uprave Novi Sad.

  • ZarJe Bitno?

    13.11.2012 23:50
    Da je Pera...
    Svega ovog ne bi bilo, da nocni klubovi rade samo do 20h do 1h posle ponoci....
    I vi verujete u to???
  • huv

    13.11.2012 19:08
    @howyesho
    Postoje i za to sanse,ali sta se cudis da su "navijaci" prebili nekog zato sto vole nase klubove i celu namestenu ligu gde par mafijasa samo profitira,ostali batine u najboljem slucaju..
  • Howyesno

    13.11.2012 18:54
    @ti sto ti je drugarica nastavnik (tranvestit?)
    ona ako je poverovala u tu bajku od klinca koji verovatno duguje lovu za drogu ili nesto slicno, treba da potrazi pomoc u institutu za patoloski glupe i naivne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.