Uhapšeni zbog marihuane i amfetamina

D. B. (27) iz okoline Novog Sada određen je pritvor zbog  sumnje da je uzgajao i prodavao marihuanu.
D. B. (27) iz okoline Novog Sada određen je pritvor zbog sumnje da je uzgajao i prodavao marihuanu.

Pretresom njegovog stana policija je pronašla laboratoriju, sa kompletnom opremom za uzgoj marihuane, oko 46 grama sasušene marihuane, oko 1,5 gram hašiša, halucinogene pečurke i novac. Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava i određen mu je pritvor do 30 dana zatvora.

Za isto delo podneta je krivična prijava i protiv V. K. (25) iz okoline Novog Sada kod koga je pronađena kesica sa oko 8,5 grama amfetamina, nekoliko različitih tableta, vagica za precizno merenje i metalni bokser, zbog kojeg će protiv njega biti podneta i prijava za prekršaj iz Zakona o oružju i municiji.

Policija je kod J.K. (32) iz Novog Sada pronašla marihuanu, pa je protiv njega podneta krivična prijava.

  • Kolicina

    20.11.2012 07:39
    A gde su dileri sa vise kilograma droge?
  • Rasta

    20.11.2012 07:20
    Ih... Opake kriminalce hapsite!
    Ukupan skor: 50g ganje i par tableta.
    Daj pustite decu da puse papriku, kad vec ne apsite one sto trebate!
  • Gavra

    19.11.2012 23:48
    za drogu OK ....
    ali za Marihuanu , koja je zdravija od duvana - ne znam zasto , kad se svuda u svetu vodi polemika "sloboda za travu ..." i u osnovi - kako nam je poljoprivreda unistena , Indijska konoplja bi mogla zauzeti dosta znacajan poljoprivredni potencijal ... Bar u onoj meri u kojoj se nekad obicna konoplja uzgajala i od koje su mnogi ziveli , kao i od uzgoja hmelja , koji sluzi za proizvodnju drugog poroka , da ne spominjem duvan !!!
    Ako se u kreiranju buduce politike u polj... izostavi marihuana - sta cemo gajiti ? Banane ? Biber ?kikiriki ? :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.