Skinhedi napali članove grupe Repetitor

Grupa skinheda napala je u petak u Banjaluci članove beogradskog benda "Repetitor" nakon nastupa u klubu DFK, u okviru "Duka festa".

Grupa skinheda napala je u petak u Banjaluci članove beogradskog benda "Repetitor" nakon nastupa u klubu DFK, u okviru "Duka festa".

Sve je počelo tako što je muzičarima, kako se navodi na Fejsbuk profilu tog benda, "idiot obučen u crno" zabranio da iznesu piće na binu, a kada je nastup završen pojavili su se "ćelavci koji salutraju Hitleru, a misle da su patriote".

"Njima se nije svidela naša reakcija na salutiranje, pa su nas čekali da izađemo posle koncerta, ispred ulaza. Tu je opet crni idiot iz DFK pokazao veličinu, teravši nas iz kluba što pre. On i obezbeđenje su nas ispratili na glavni ulaz, gde su nas predali ćelavcima", navodi ta grupa.

"Ovi su nas fino dočekali, na nemi očigled svedoka, ohrabreni što su u većini, jer je u našem sastavu, pored nas troje, bilo samo nekoliko žena. Iskoristili su tih par sekundi dok ih je bilo više da zadaju par udaraca, i povukli se, po običaju, kad su se snage izjednačile", navodi se u saopštenju, koje prenose banjalučke "Nezavisne novine".

Saopštenjem se, kako se navodi, oglasio i klub DFK, koji se izvinio grupi "Repetitor" zbog neugodnosti koje su imali u Banjaluci, istakavši da se u tom klubu ništa slično nije dogodilo u poslednje tri godine.

Oni ukazuju na politiku kluba, koja podrazumeva zabranu unošenje narkotika u taj prostor i da je kontrola vršena isključivo u tom cilju.

Kada je u pitanju obezbeđivanje pojedinaca van kluba, "naše obezbeđenje nema ovlaštenja da se upliće u konflikte koji se dešavaju van prostora kluba", što je, kako navode, i zakonski zabranjeno.

  • Šurdilović

    21.11.2012 19:48
    stoka...
    sve su to impotentni ponavljači, kompleksaši,
    rugobe koji nisu nikada videli onu stvar...
  • G

    20.11.2012 07:30
    @Anonimus - jesu li "SrBski heroji na delu" i kada mađarski (da ne kažem vojvođanski) nacisti rade isto? Ili to beše maslo srpskog DB-a?
  • 19.11.2012 20:21
    SrBski heroji na delu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.