Skuter udario vozilo iz Dačićeve pratnje

Na vozilo iz pratnje premijera Srbije Ivice Dačića danas je u centru Beograda naleteo skuter i u incidentu nije bilo povređenih.
Na vozilo iz pratnje premijera Srbije Ivice Dačića danas je u centru Beograda naleteo skuter i u incidentu nije bilo povređenih.

Nezgoda se desila na uglu ulica Kneza Miloša i Miloša Pocerca, kada je skuter udario u zadnji deo vozila iz premijerove pratnje.

Saobraćajna policija je obavila uviđaj.

  • Joca

    02.02.2013 18:25
    mulj
    Mislim da ce ce narod moci da pomisli da su sva hapsenja i optuzivanja ozbiljna tek kada oni koji su nagazeni pocnu da uzvracaju udarac. "Niko nije jaci od drzave"? To je tvrdnja koja tek treba da se dokazuje. Znamo i samo koliko se ociglednih prevejanih kriminalaca izlezava po Srbiji da im niko ne moze nista. I to nije zato sto oni imaju samo kuburu pod jastukom.
  • Vučiću hapsi!

    02.02.2013 17:54
    Uskoro će Ivici Šariću pratnja biti zatvorski čuvari, pa neće imati tih problema.
  • oh

    02.02.2013 16:00
    neeeeeeeee
    jao ne! nas premijer! :|

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.