Krivična prijava protiv Čovića

Protiv predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojše Čovića policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je pretukao novinara Dejana Anđusa.
Protiv predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojše Čovića policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je pretukao novinara Dejana Anđusa.

Kako se navodi na sajtu lista "Alo", još nije odlučeno da li će postupak biti pokrenut i protiv zeta prvog čoveka crveno-belih, Miloša Ninkovića, koji je dovezao Čovića ispered televizije "Kopernikus", i tako pomogao u izvršenju krivičnog dela.

Anđus nije želeo da podnese privatnu tužbu za fizički napad, već, kako je rekao, čeka da nadležni organi urade svoj posao.

Anđus je ponovio da ga je Čović prošle nedelje ispred prostorija televizije udario nekoliko puta zbog pominjanja njegovog sina Filipa u emisiji. Novinar Kopernikusa naveo je da se Čović pojavio u džipu koji je vozio njegov zet Miloš Ninković.

Svedok incidenta bio je i novinar Milovan Jovanović koji je potvrdio da je Čović nekoliko puta pretio Anđusu.

Anđus je optužio Čovića i da je uvek bio blizak svim vlastima u Srbiji.

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda i potpredsednik istoimenog fudbalskog kluba demantovao je da je napao Anđusa.

  • panonius

    11.06.2014 19:14
    isti velja
    Ovaj je išao na isti kurs kao i velja ilić - specijalizacija: fajtanje. Samo što je velja i sam popio pljusku na ulici.
  • 11.06.2014 08:59
    Može li neko već jednom doakati ovom "čoveku"?
  • 10.06.2014 20:18
    tesko nama
    prvo je opljackao sto se opljackati moze ,sad poceo da prebija ljude po ulici zu krivicnu prijavu treba da dokaze poreklo imovine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.