Mića Megatrend dao otkaz na Megatrendu, Kutlešić novi rektor

Rektor Mića Jovanović, na lični zahtev, više nije u radnom odnosnu na Univerzitetu Megatrend, saopšteno je danas iz te ustanove, čiji je Jovanović vlasnik. 

Rektor Mića Jovanović, na lični zahtev, više nije u radnom odnosnu na Univerzitetu Megatrend, saopšteno je danas iz te ustanove, čiji je Jovanović vlasnik.

"Na zahtev profesora doktora Miće Jovanovića postignut je sporazum o prestanku njegovog radnog odnosa na Megatrend univerzitetu", navodi se u saopštenju i dodaje da je u toku procedura za izbor novog rektora.

Sprovodi se procedura izbora profesora doktora Vladana Kutlešića za novog rektora. Kutlešić je do sada bio zamenik rektora Megatrenda.

Jovanović je podneo ostavku na mesto rektora nakon što su srpski naučnici iz Velike Britanje osporili da je Jovanović doktorirao u Londonu i na sajtu "Peščanika" naveli da nisu uspeli da uđu u trag toj disertaciji iz 1983. godine.

Ministar prosvete Srđan Verbić objavio je da na Londonskoj školi ekonomije nema doktorskog rada rektora Jovanovića i pozvao ga da podnese ostavku.

  • po faci

    19.06.2014 08:39
    mu se vidi
    da je lopov i prevarant!
  • ns

    18.06.2014 18:03
    meni ovo ličina spašavanje kuće jer zna on da je i tu sve trulo baš kako i "miriši" da jeste svih godina unazad, a spašava kuću da bi opravdao diplome polovine ministara, guvernera i svih nadole, znači spašava život!!!
  • 18.06.2014 17:55
    "Na zahtev profesora doktora Miće Jovanovića", da podsetim urednike da je ovaj covek daleko od titule doktora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.