Na Horgošu se čeka četiri sata, na Batrovcima pet

Saobraćaja na putevima u Srbiji je i danas više nego obično zbog smene turista u letovalištima u susednim zemljama, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Saobraćaja na putevima u Srbiji je i danas više nego obično zbog smene turista u letovalištima u susednim zemljama, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Po podacima Uprave za Granične prelaze jutros se na prelazu Horgoš na izlazak iz Srbije čekalo četiri sata, a na prelazu Kelebija, takođe prema Mađarskoj, 40 minuta.

Na izlazak iz Srbije ka Hrvatskoj na Graničnom prelazu Batrovci vozila jutros čekaju po pet sati, a na graničnom prelazu Šid oko jedan sat, saopštilo je  Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Na Graničnom prelazu Gostun, prema Crnoj Gori, u oba smera automobili i autobusi čekaju oko pola sata. Na ostalim graničnim prelazima nema većeg zadržavanja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije bez preciziranja.

Auto-put E-75 vozila zbog radova idu dvosmerno na deonici Novi Sad-Beograd - na mostu preko Dunava, kao i na deonici Beograd-Niš - između Batočine i Jagodine.

AMSS upozorava da su u toku radovi na Naplatnoj rampi "Vrčin", na auto-putu E-75 Beograd-Niš, te je protok vozila izmenjen.

Na auto-putu E-75 vozila zbog radova idu zaobilazno na dva mesta na deonici Vladičin Han - Vranje. Zbog radova je i dalje zatvoren stari put Beograd - Novi Sad kod Batajnice, te vozila idu zaobilazno. Na državnom putu I-b reda broj 15. vozila prolaze naizmenično kod Novog Bečeja i kod Vrbasa. Zbog radova vozila prolaze naizmenično preko mosta na putu I-b reda broj 4, Kovin-Smederevo.

  • 17.08.2014 08:41
    A zasto se ceka?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.