Ubica Luke Jovanovića, Marko Milićev, u bekstvu u Turskoj

Osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovim mostu je izvesni Marko Milićev, koji je kobne noći vozio "mini kantrimen", rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića na Brankovim mostu je izvesni Marko Milićev, koji je kobne noći vozio "mini kantrimen", rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

On je u bekstvu i nalazi se u Turskoj, od koje je zatraženo hapšenje, a policija i dalje traga za samim vozilom, boje bele kafe sa crnim krovom.

Milićev se ranije prezivao Marković, a od ranije je poznat policiji. Bio je osuđivan i u Beogradu i u Študgartu zbog pokušaja ubistva, teške krađe, posedovanja oružja... Sumnja se i da je član kriminalne grupe sa Zvezdare.

Protiv još šest osoba podneta je krivična prijava za pružanje pomoći izvršiocu nakon krivičnog dela. Drugooptuženi je Bratislav Vesović, a svih šest osoba je privedeno i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Minsitar Stefanović kaže da policija ima nepobitne dokaze koji ukazuju da je Marko Milićev počinilac ovog krivično dela.

Pre nešto više od dve nedelje, 21-godišnjeg Luku Jovanovića udarila su kola na Brankovom mostu u Beogradu, dok je zajedno sa prijateljima pokušavao da sa puta pomeri "ladu" koja je stala. Dan kasnije, Jovanović je preminuo od posledica povreda.

Milićev je sa pomenutim osobama bio na splavu Lasta, a na suvozačevom mestu "mini kantrimena" sedela je Dana Manevski. Oni su se zatim uputili na splav Fristajler i kod Brankovog mosta udarili u "ladu nivu". Ostala lica bila su u taksiju, koji je "mini kantrimen" sačekao kod Železničkog mosta, nakon čega su se dogovorili da nikom nista ne govore.

Otac nastradalog mladića, Bojan Jovanović, danima je mirno protestovao na mestu gde mu je sin poginuo. Ubrzo su mu se pridružili prijatelji nastradalog mladića, kao i drugi građani, zahtevajući da počinilac bude otkriven.

  • Ilija

    18.08.2014 17:20
    Ljudi, ne znam kako vi, ali ja jos uvek ne verujem. Do kraja mi sve ovo izgleda kao servirano "od gore", pa ti sad pojedi ako 'oces, a ako neces, ne moras.
    Sve su lepo nakitili saucesnicima, "prefarbali" auto, momci koji su gurali auto sa Lukom su ocoravili ili makar naprasno postali Daltonisti, policija nije trazila ubicu dok otac nije strajkovao na mostu... laz je ovde neka krupna i to na kvadrat! Kakve se tu sad pare vrte, nemam pojma ali da su ulozi ogromni vidi se iz aviona!
  • Tea

    18.08.2014 14:18
    Da nije bilo protesta nebi nista bilo.Kako se sada sve zna u detalje i zasto je ministar imao potrebu da se zahvaljuje premijeru,pobogu zasto?
  • 18.08.2014 14:06
    pravosuđe
    Svaka čast policiji i Ministru. Radili su danonoćno ali je Marko dolijao.
    Sada treba izveštavati o radu tužilaštva i suda jer su oni najvažnije da bi Marko u bukagijama robijao bar 30 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija