Snimao decu na plaži u Rovinju

Rovinjska policija uhapsila je 50-godišnjeg državljanina Nemačke, koji je četiri dana snimao golu decu na plaži turističkog naselja na području Rovinja.

Rovinjska policija uhapsila je 50-godišnjeg državljanina Nemačke, koji je četiri dana snimao golu decu na plaži turističkog naselja na području Rovinja.

Nemac je koristio priliku i u zoru, dok niko nije gledao, postavljao nekoliko kamera u grmlje i usmeravao ih na čitavu plažu, brinući se o uglovima i mestu gde pada sunce jer mu je bio bitan kvalitet snimaka koje je arhivirao.

U njegovoj realizaciji "rediteljske" ideje, zatekao ga je čuvar turističkog naselja i to sasvim slučajno, jer se nije dobro sakrio.

Odmah je alarmirana policija, a Nemac je uhapšen i odvezen u policijsku stanicu na ispitivanje.

Suočen je sa krivičnim delom iskorištavanja dece za pornografiju, zbog čega mu preti i do osam godina zatvora.

Ujedno, u toku je i istraga da li je s tim rovinjskim materijalom Nemac samo želeo da upotpuni svoju privatnu kolekciju, ili su snimci bili namenjeno razmeni i daljoj distribuciji.

  • 18.08.2014 16:17
    Prosle godine na moru,jedan je tako slikao zene,ne iz grmlja,nego lepo kamera na plazi,svi da vide...A,za ovo...ne 8 nego 88 god. zatvora !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.