Poslanik DS predlaže medicinsku kastraciju pedofila

Poslanik Skupštine Srbije iz redova Demokratske stranke (DS) Dušan Milisavljević najavio je večeras da će predložiti uvođenje medicinske kastracije i psihološkog savetovanja za pedofile. 
Poslanik Skupštine Srbije iz redova Demokratske stranke (DS) Dušan Milisavljević najavio je večeras da će predložiti uvođenje medicinske kastracije i psihološkog savetovanja za pedofile.

"Moj predlog zakona za pedofile je takozvana medicinska kastracija - androgena blokada davanje putem inekcija na šest meseci i psihijatrijski tretman", napisao je na svom "Tviter" nalogu Milisavljević, koji je i predsednik parlamentarnog Odbora za zdravlje i porodicu.

Kako je najavio, predlog izmene krivičnog zakonika podneće Skupštini Srbije u utorak u 11 sati.

  • Osoba M

    07.10.2014 09:24
    @Anonimus
    Upravo smo pricali o tome da kastracija, bilo hemijska ili fizicka, ne resava problem. Problem je duboko psiholoski i kao takav treba da se leci.
  • 06.10.2014 22:26
    ?
    A zasto samo hemijska?
  • Osoba M

    06.10.2014 09:41
    Androgena terapija predstavlja hormonsku terapiju kojom se tezi smanjenje seksualnog nagona. Medjutim, nije uspesna u svim slucajevima, posto je problem cesto psihicki, posledica je besa, zelje za kontrolom, loseg detinjstva i zlostavljanja u mladosti, kao i mnogih drugih.
    Neke evropske drzave su praktikovale ovaj vid terapije, medjutim vecina je odustala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.