Vice od sad i na srpkom jeziku

Medijska onlajn platforma Vice sada je dostupna i na srpskom jeziku.
Medijska onlajn platforma Vice sada je dostupna i na srpskom jeziku.

Ovaj portal razotkrivaće najvažnije priče na lokalnom i globalnom nivou, a Srbija je 36. zemlja u kojoj se pokreće lokalna verzija ovog izdanja.

U svetu Vice je odavno postao sinonim za istraživačko novinarstvo za nove generacije.

Vice će se fokusirati na značajnije priče koje dublje opisuju trenutno stanje u društvu, a jedna od takvih je prebijanje Davora Pašalića, novinara Foneta. Ni posle pet meseci ne zna ko ga je brutalno pretukao pred njegovom kućom u Beogradu.

Vice je nastao 1994. u Kanadi kao pank magazin, da bi u narednih 20 godina izrastao u multimedijalnu mrežu u čijem su sastavu digitalni kanali, televizijski i filmski studio i izdavačka kuća. Vice u Srbiju stiže posredstvom Antena grupe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.