Osmogodišnjaci zlostavljali i zadavili štene

Dvojica osmogodišnjaka u Kuršumliji prvo su mučili jedno štene, da bi ga potom zadavili. "Čula sam  skičanje, a kada sam dotrčala dečaci su ga već zadavili", izjavila je vlasnica šteneta.

Dvojica osmogodišnjaka iskoristila su odsustvo vlanice psa Ljiljane Timotijević u Kuršumliji, pa su štene prvo zlostavljali i mučili da bi ga potom zadavili.

"Čula sam užasno bespomoćno skičanje šteneta, a kada sam dotrčala dečaci su ga već zadavili", izjavila je vlasnica šteneta Ljiljana Timotijević.

Ona je dečake zatekla na licu mesta. "Bili su totalno hladnokrvni, a tek kada sam im zapretila da ću pozvati policiju jedan je počeo da plače, dok je drugi pobegao", navodi Ljiljana.

Inače, reč je o problematičnim dečacima, a jednom od njih majka radi u prosveti kao nastavnik, piše "Južna Srbija info".

  • Mile

    20.11.2014 13:25
    Mladi, mali patriJoti spremaju se za patriJotske zadatke kad porastu.
  • Vojvosadjan

    20.11.2014 12:49
    Kao sto rece jedan gorepotpisani.. treba leciti uzrok. Ja kad napisem da treba graditi zabavista, skolovati i vaspitavati decu (najprimarnije od svega na svetu) onda se jave dezurni "zatitnici prava zivotinja" koji kazu kako mrze ljudi jer su takvi kakvi su i da bi pre dali kiflu psu nego coveku. Evo vam gospodo sada, to su generacije koje su vantelesnim putem zaceli Sasa Popovic i Minimaks sa hiljadama zena preko tv prijemnika devedesetih. Sad se hvatajte za glavu, prebrojavajte uginule kucice, urlajte kako su azili najbitniji od svega i naravno zanemarite zabavista i skole jer boze moj ko u Srbiji zivi od skole i vaspitanja.
    P.s. Kad se "decica" izvezbaju na stenadima nekako je prirodno da posle usavrse zanat na prvom komsiji ili prolazniku koji ima obavezu da mu da crvenu za kvoter dopa.
  • Milena

    20.11.2014 12:43
    Nista novo , u kakvom okruzenju deca zive i dobra su.Okruzeni su manijacima koji siluju pse, izivljavaju se na sve moguce nacine nad bespomocnim bicima. Srbijo napred u evropu !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.