Šešelj se udružuje sa Dverima?

Vojislav Šešelj, lider vanparlamentarne SRS, otpočeo je razgovore sa predstavnicima pokreta Dveri o stvaranju patriotskog bloka koji bi radio na rušenju aktuelne vlasti i raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.
Vojislav Šešelj, lider vanparlamentarne SRS, otpočeo je razgovore sa predstavnicima pokreta Dveri o stvaranju patriotskog bloka koji bi radio na rušenju aktuelne vlasti i raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

"Sastanak je bio u formi konsultacija o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji. To je bila i neka vrsta našeg upoznavanja sa Vojislavom Šešeljem, koji je 12 godina proveo u Hagu, ali je izražena i spremnost da te dve političke organizacije nastave konsultacije, kako bi došlo do udruživanja patriotskih stranaka", kaže za "Danas" Boško Obradović, jedan od vođa Dveri.

Nemanja Šarović iz SRS kaže da je razgovor sa funkcionerima Dveri imao notu upoznavanja, ali da nikakav konkretan dogovor nije postignut. Na pitanje da li će uskoro uslediti i razgovor sa DSS, on odgovara da ne veruje. Šarović kaže da će uskoro uslediti razgovori sa pokretom Naši i sa nekim istaknutim pojedincima.

  • saša

    16.12.2014 16:28
    lets go slavs
    https://www.youtube.com/watch?v=DjagnO3R2XY
  • 13.12.2014 00:43
    eee, na sta si spao a bio si visokokotirani tenkre :)))
  • VladaN

    12.12.2014 23:21
    Ako,...
    ...pa neka se srbijanci i oni koji se predstavljaju kao srbijanci na kraju više pobiju između sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.