Nestala devojčica pronađena u Šapcu

Četrnaestogodišnja Nina Živković iz Beograda pronađena je u Šapcu i vraćena je svojoj porodici, izjavio je ministar policije Nebojša Stefanović.

Četrnaestogodišnja Nina Živković iz Beograda pronađena je u Šapcu i vraćena je svojoj porodici, izjavio je ministar policije Nebojša Stefanović.

On je naveo da je, prema informacijama kojima raspolaže, devojčica nepovređena, ali nije rekao šta su bili njeni motivi da ode od kuće.

"Pretpostavljam da su to neki lični, porodični razlozi, ali najvažnije je da je ona živa i zdrava. Posle teškog slučaja sa Tijanom Jurić strahujem kada neko dete nestane", kazao je Stefanović.

Nina je pronađena nakon tri dana potrage. "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su Ninu Živković (14) iz Beograda. Policija je intenzivno tragala za maloletnicom čiji je nestanak prijavljen 22. decembra", stoji u kratkom saopštenju policije. U saopštenju se ne navode nikakvi dodatni detalji.

Podsetimo, njen nestanak prijavila je sestra, a pre nestanka, Nina je poslednji put bila viđena 22. decembra na Slaviji u periodu između 14:15 i 14:30.

Ona je učenica osmog razreda OŠ "Kosta Abrašević" u Resniku. Cele prošle nedelje nije dolazila u školu, ali je dolazila kući.

  • milojko

    25.12.2014 18:36
    moz misliti
    dete pobeglo od kuce zbog razloga tipa, dobila keca iz matisa, nisu joj kupili iphone6, itd... i od jednom to postaje nacionalni problem...

    sledeca vest - kako se proveo cecin sin prosli vikend u izlasku...

    izaci napolje i ugasiti svetlo, jedino resenje
  • 25.12.2014 12:00
    Nešto me ovo podseti...
    Pre par dana čitali smo o dogadjaju u Sarajevu: sa ekskurzije osnovne škole, sedam devojčica zatrudnelo! Tako i u ovom slučaju, umesto da roditelji i policija objavi šta se desilo(za nauk drugim roditeljima) o ovom problemu se ćuti.
  • ST

    25.12.2014 11:39
    Gde je isla?
    Nece policija da daje informacije,nama, koji smo gladni istih,zabuljeni u spanske (i ostale) serije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.