Članovi DSS i URS preleteli u SNS

Članovi Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Kuli, kao i pojedini funkcioneri Ujedinjenih regiona Srbije, pristupili su Srpskoj naprednoj stranci.
Članovi Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Kuli, kao i pojedini funkcioneri Ujedinjenih regiona Srbije, pristupili su Srpskoj naprednoj stranci.

"Pristupanje naših koalicionih partnera timu SNS doprineće da još jače nastavimo sa radom u interesu naših građana, rekao je predsednik lokalnih naprednjaka Perica Videkanjić.

On je na konferenciji za novinare, održanoj povdom potpisivanja pristupnica istakao da je ponosan na rezultate koje je SNS ostvarila u toj opštini od 2012. godine. Bivši član Izvršnog odbora DSS-a Damjan Miljanić istakao je da su ostvareni rezultati lokalne vlasti bili osnovni razlog da on i ostali članovi iz DSS-a pristupe naprednjacima.

"Promene i dešavanja u DSS-u meni lično više nisu ostavili razloga da i dalje budem u toj stranci", rekao je Miljanić.

Lokalnim naprednjacima pristupili su zamenik predsednika opštine Velibor Milojičić i direktor Turističke organizacije Vladimir Stanković, bivši članovi URS-a.

Milojičić je rekao da su prethodne tri godine pokazale da kada ljudi odgovorno rade svoj posao da rezultati ne izostaju.

"Čekaju nas pokrajinski izbori, kada definitivno moramo staviti tačku na dugogodišnju pljačku građana Vojvodine", rekao je on.

  • 25.06.2015 18:25
    Kakve su ovo jade jadne. Ko može glasati za takve spodobe a da nema neku direktnu korist od njih?
  • 25.06.2015 18:11
    Politički kupleraj!

    Politička prostitucija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina