Pajtić: Ne prestajemo sa mitinzima dok ne srušimo Vučića

Nekoliko hiljada članova i pristalica stranke prisustvovalo je miting Demokratske stranke pod sloganom "Osvetlimo Srbiju" u Zrenjaninu. Lider DS-a Bojan Pajtić poručio je da ova partija neće prestati sa organizovanjem mitinga "sve dok ne sruši Vučićev režim".
Nekoliko hiljada članova i pristalica stranke prisustvovalo je miting Demokratske stranke pod sloganom "Osvetlimo Srbiju" u Zrenjaninu. Lider DS-a Bojan Pajtić poručio je da ova partija neće prestati sa organizovanjem mitinga "sve dok ne sruši Vučićev režim".

"Zrenjanin je prvi grad u Srbiji u kome je Srpska napredna stranka na silu preotela vlast, dovela nesposobne amatere i dovela do agonije ovog grada. Vučićev režim ide korak dalje, oni čine nešto što nijedna vlast nije činila, oni poljoprivredno zemljište koje je svetinja daju bescenje strancima, oni otimaju i Elektrovojvodinu, jednu od najuspešnijih preduzeća u pokrajini i ne samo da otimaju nego nas vređaju obrazloženjima da će umesto nje otvoriti dispečerski centar sa tri sekretarice u Novom Sadu i time kompenzovati ono što su decenijama građani pokrajine stvarali, istakao je Pajtić.

"Mi smo nakon mitinga u Beogradu obećali da nećemo prestati sa organizovanjem mitinga dok ne srušimo Vučićev režim, zbog toga što je ova vlast apsolutno štetna za standard građana Srbije, zbog toga što je ova vlast razorila sav sistem u Srbiji, zbog toga što ona ukida demokratiju, smanjuje plate i penzije, prodaje poljoprivredno zemljište i u suštini je dovela do toga da je Srbija po svim pokazateljima najlošija zemlja u regionu i osma po indeksu bede na svetskoj listi", naglasio je Pajtić.
  • Nišlija

    28.06.2015 12:59
    Prvi grad gde je SNS na silu otela vlast od DS je bio Leskovac, pa su posle njih na red došli Užičani. To su postigli fizičkim napadima pa čak i otmicama poslanika, poput one u Indjiji, čini mi se.
    -Šta će mo sa Prokupljem gde su naprednjaci uhapslili predsednika opštine iz DS, bez dokaza, a zatim ga pustili, čim je došao njihov čovek na vlast.?
    -Šta će mo sa Belom Palankom, gde su prislškivali predsednika opštine iz DS?
    -Šta sa GO Medijana?

    Hajdemo i kod nas jedan miting.
  • Lazar i brat Jelesije

    28.06.2015 10:55
    Sramota od DS.
  • janko

    28.06.2015 07:44
    srusice se on sam
    eno svaki cas kontaktira evropu ili ameriku, trazi svoje misljenje. a sad ce usrebrenicu, pa i da prizna kosova republjik

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina