Čoka: U puteve uloženo 51 milion dinara

U obnovu infrastrukture puteva na području Čoke tokom ove godine uloženo je preko pedeset miliona dinara.
U obnovu infrastrukture puteva na području Čoke tokom ove godine uloženo je preko pedeset miliona dinara.

Direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nebojša Malenković i predsednik opštine Čoka Ferenc Balaž posetili su naselje Jazovo, gde su završeni radovi na sanaciji kolovoza u Proleterskoj ulici.

- Politika Pokrajinske vlade je vrlo jasna i precizna, a to je da želimo da oživimo vojvođanska sela, jer jedino na taj način Vojvodina i Srbija imaju perspektivu. Zbog toga smo u partnerstvu sa opštinom Čoka uložili 9,6 miliona dinara u Proletersku ulicu, od čega je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno osam miliona dinara - istakao je Malenković.

Ovom prilikom, Malenković je najavio i početak radova u u Partizanskoj ulici u Padeju i apelovao na Republičku vladu da ispoštuje Ustav kako bi građani Vojvodine mogli da dobiju potrebnu infrastrukturu bez koje nema razvoja ni sela, ni gradova.

Predsednik opštine Čoka Balaž Ferenc je dodao da je u Upravi za kapitalna ulaganja Vojvodine našao dobrog partnera u izgradnji putne infrastrukture koja se i najvećim delom finansira sredstvima ove pokrajinske institucije.

Projektom sanacije kolovozne konstrukcije sanirano je 690 metara kolovoza u Proleterskoj ulici. Za realizaciju ovog projekta, Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine izdvojila je ukupno 7.921.327 dinara, a učešće lokalne samouprave iznosi 1.713.517 dinara.

  • пола виагре

    09.12.2015 09:27
    У Јазову више не живи нико ко не мора, све је побегло оданде што је могло да побегне, куће су полу порушене, ништа не ради.Где посла нема, ту нема ни среће... Неки дан сам чуо да човек није могао(и још није!) да прода своју кућу са великим плацем за 300 еура!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina