Sombor: Samo hitni porođaji zbog loše izvedene rekonstrukcije porodilišta

U Opštoj bolnici "Dr Radivoj Simonović" u Somboru biće obavljani samo hitni porođaji u narednim nedeljama zbog loše izvedenih radova tokom obnove Odeljenja za ginekologiju i akušerstvo.
Sombor: Samo hitni porođaji zbog loše izvedene rekonstrukcije porodilišta
Foto: Pixabay
Kako je saopšteno iz te zdravstvene ustanove, radovi na sanaciji cementne košuljice podova počeli su juče i trebalo bi da traju 21 dan, a za to vreme, porodilje iz Sombora i okoline biće upućivane u zdravstvene ustanove u Novom Sadu i Subotici.
Navodi se i da će o svom trošku sanaciju obaviti izvođač prošlogodišnjih radova, firma "Somborelektro". 
Ukupna vrednost tih radova bila je 21 milion dinara, a sredstva su obezbedili grad Sombor i ministarstvo bez portfelja zaduženo za demografiju i populacionu politiku.
  • milenko

    26.04.2023 04:39
    Ponovo !
    I tako po ko zna koji put se pokazuje tačna rečenica da ove ''demokrate'' četničke ne mogu ni da okreče ono što je SFRJ napravila ,a kamo li nešto drugo !!!
  • SO

    25.04.2023 23:04
    Tender
    Au 21 milion dinara su dobili za fušeraj, i sad isti ti popravljaju. Pa to može samo u Smrdiji!
  • oh

    25.04.2023 22:16
    Oh, kakvo iznenađenje da firma sombor ELEKTRO koja se bavila trgovinom kablovima pa naprasno postala građevinski poduzimač, može tako nešto da ufrkesti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina