Subotica: Od ponedeljka do subote kontrole ispravnosti vozila

Preventivna akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" počinje u ponedeljak 23. juna, a traje do subote 28. juna, saopšteno je iz Policijske uprave Subotica.
Preventivna akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" počinje u ponedeljak 23. juna, a traje do subote 28. juna, saopšteno je iz Policijske uprave Subotica.

Osnovni cilj akcije, koja se sprovodi od 7 do 20 časova, je besplatna provera tehničke ispravnosti vozila, kako bi se uočene nepravilnosti otklonile i saobraćaj odvijao sigurno i bezbedno.

Osim pomenutog, znatno bi se povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima. Za vreme sprovođenja akcije, saobraćajna policija će pojačano kontrolisati sva vozila, posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima, a vozačima ukazivati na značaj ispravnosti vozila u saobraćaju.

Pažnja će biti usmerena na uređaje za upravljanje i zaustavljanje, uređaje za spajanje vučnog i priključnog vozila, pneumatiku, svetlosno - signalne uređaje i na uređaje za pogon na sabijeni ili tečni gas. Ocenjuje se i stepen poštovanja pravila saobraćaja, poručuju iz PU Subotica.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".