Mis Rusije uvredila naciju, preti joj zatvor

Novoizabranoj misici Rusije jedna fotografija mogla bi da zagorča život i pošalje je iza rešetaka na godinu dana.
Novoizabranoj misici Rusije jedna fotografija mogla bi da zagorča život i pošalje je iza rešetaka na godinu dana.

Sofija Nikitčuk je nova mis Rusije. Tek što je osvojila tu laskavu titulu, već se našla u problemima.

Sofija je nedavno pozirala gola, ogrnuta samo ruskom zastavom. Ta fotografija objavljena je na naslovnici magazina 'Stolnik' uz naslov "Ukus pobede". Magazin je tim potezom želeo da oda počast obeležavanju 70-godišnjice pobede SSSR-a i saveznika u Drugom svetskom ratu, objasnila je urednica.

Ipak, bez obzira na objašnjenje, na naslovnicu su se žali i brojni čitatelji koji fotografiju smatraju neprimerenom i uvredljivom. Odmah nakon tih negodovanja pokrenuta je istraga, jer se za nepoštivanje državne zastave predviđa zatvorska kazna od godine dana, koja treba da pokaže da li je Sofija prekršila zakon.

  • 28.05.2015 13:49
    Hahahah, luda Rusija. Moralisanje strašno podseća na Srbijansko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.