Rodila bebu tešku 7 kilograma

Dvadesetjednogodišnja Britanka Džad Peker rodila je bebu tešku 6,89 kilograma, dugačku 65 centimetara.
Dvadesetjednogodišnja Britanka Džad Peker rodila je bebu tešku 6,89 kilograma, dugačku 65 centimetara.

Njen sin Džordž King rođen je 11. februara, a ona je tek sad ispričala svoju priču novinarima, jer je dete bilo šest nedelja u bolnici.

Dejli mejl piše da se majka porađala 16 sati, da je Džordž bio deset minuta bez kiseonika, kao i da su mu lekari davali male šanse da preživi.

"U porođajnoj sali bilo je oko 20 lekara. Tokom poroda, Džordžu su se zaglavila ramena, pa je nastao haos. Svi su bili šokirani njegovom veličinom. Ali, on je pravo malo čudo. Nismo imali pojma da će beba biti tako velika. Srećom, sve je dobro završilo i sad smo svi troje kod kuće", rekla je Džad čiji je sin iz bolnice pušten nakon šest sedmica.

Beba Džordž King je sada teška 7.65 kilograma i dugačka 65 centimetara.

  • sasa

    28.03.2013 22:16
    Budale
    U glupoj Britaniji ne praktikuju mnogo UZ tokom trudnoce, pa ovakve stvari mogu da se dese. DA su je poradjali CR ne bi bilo problema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.