Milion bubašvaba pobeglo sa farme u Kini

Najmanje million bubašvaba pobeglo je na slobodu iz farme na istoku Kine.
Najmanje million bubašvaba pobeglo je na slobodu iz farme na istoku Kine.

Bube su uzgajane na farmi jer se koriste kao sastojak u pripremanju lekova tradicionalne kineske medicine, pišu kineski mediji. Vlasti su u regiju uputile sanitarnu ekipu i pozvale stanovništvo da ne paniči.

Bube su se razbežale pošto je nepoznata osoba uništila rasplodni staklenik u kom su se nalazili na farmi u okrugu Dafeng, piše dnevni list iz Nankina. Vlasti su u regiju poslale stručnjake koji će sprovesti dezinsekciju i potamaniti insekte.

  • ns

    26.08.2013 13:16
    a što se ovakve pošasti gaje u stakleniku, jel ne može tu neki lim ili pleksiglas da uskoči, stvarno su genijalci najprljavije stvari koje šire zarazu staviti u najlomljiviji materijal, ne bi me čudilo da se i kod nas tako radi, šta kažeš ti sa gušterom!?
  • Gimli

    25.08.2013 16:47
    ovakve ja gajim za guštera :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti