Hamburger u čast Zlatana Ibrahimovića

Jedan restoran u okolini Pariza stavio je u svoju ponudu ogromnu mesnatu poslasticu "Le Zlatan", stvorenu u čast PSG-ovog švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića.

Jedan restoran u okolini Pariza stavio je u svoju ponudu ogromnu mesnatu poslasticu "Le Zlatan", stvorenu u čast PSG-ovog švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića.

Mnogi turisti koji dolaze u Pariz ne dolaze zbog hamburgera, ali možda su u "Doddy's Coffeeu" pomislili kako bi se i to moglo promeniti, nakon što su u svoju gastronomsku ponudu ubacili i veliki hamburger "Le Zlatan", koji kombinuje 600 grama govedine s lukom, slaninom i tri vrste sira.

Za ovaj gigantski hamburger, stvoren u čast velikog fudbalera, treba izdvojiti 29,90 evra, što je dvostruko više od većine drugih burgera koji su u ponudi.

  • 02.10.2013 10:35
    Zlatan i slanina...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.