VIDEO: Članovi crkve se skinuli za kalendar

Ortodoksni kalendar, koji izlazi već drugu godinu, ovaj put promoviše jednakost među ljudima i pravo gej populacije na brak.
Ortodoksni kalendar, koji izlazi već drugu godinu, ovaj put promoviše jednakost među ljudima i pravo gej populacije na brak.

Kako piše na zvaničnoj stranici koja izdaje kalendare, Ortodoksnu crkvu potresaju skandali kao što su korupcija, represija umetnika, prikrivanje gej seksualnih skandala i homofobija.

Ipak, neki od članova Crkve odlučili su da se skinu kako bi pokazali da se ispod svešteničke odore kriju sasvim normalne osobe koje imaju svoje strasti, želje i interese.

Kalendari dolaze u dve verzije, cenzurisanoj i necenzurisanoj.

  • Georgije

    01.11.2013 09:29
    fotografije i video
    Pogledao sam slike i video i nisam primetio ni jednu osobu da ima ikakve veze sa ortodoksnom crkvom.
  • b

    01.11.2013 06:23
    @djordje
    o, srce malo, sve si shvatio? blago tebi.
    ćao ćao poljubac poljubac
  • Stanko

    31.10.2013 18:00
    @anonimusu
    Tvoja mrznja prema crkvi je neizmeriva. Moj zakljucak je da cak nisi ni pravoslavac, Inace pravoslavlje u tvojim recima nema mesta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.