Mlada uzela poklone i utekla sa svadbe

Usred svadbenog veselja mlada Sonja Stefanović iz Gornjeg Milanovca je bacila burmu, pokupila poklone i nestala bez traga.
Usred svadbenog veselja mlada Sonja Stefanović iz Gornjeg Milanovca je bacila burmu, pokupila poklone i nestala bez traga.

Mlada je pobegla baš u trenutku kada je muzika zasvirala pesmu Šabana Šaulića "Skini prsten s desne ruke".

Mladoženja Miroslav Miletić, zajedno sa mnogobrojnim gostima ostao je zbunjen, iščekujući da mu se mlada vrati, a kada se to nije desilo, svi su se razišli kućama.

"Znali smo da je snajka već imala nekoliko brakova i vanbračnih veza iza sebe, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će se ovo desiti. Blago rečeno, bili smo šokirani kada je Sonja usred slavlja pokupila poklone i otišla u nepoznatom pravcu. Ne treba ni govoriti da je svadba završena istog momenta. Mladoženja nas je nekoliko meseci pre venčanja uveravao da se ona promenila i da joj se stare greške neće ponavljati", kaže R.M. jedan od mladoženjenih rođaka.

Ekipa "Naših novina" otišla je i do kuće Sonje Stefanović, a jedna gospođa novinarima je rekla:

"Naša Sonja je veoma emotivna i ovo je mnogo pogodilo. Ni nama još nije rekla šta je nateralo na ovakav korak, ali koliko je poznajem, neko ili nešto ju je mnogo povredilo. Ona samo želi da voli i da bude voljena", rečeno je novinarima "Naših novina" u kući "odbegle mlade".

  • srbin

    15.11.2013 07:17
    mogla bi kod Sojica da glumi u svakoj seriji.
  • ZM

    15.11.2013 06:17
    BRAVO
    Želim da upoznam mladu damu, bravoooooooooo
    Dobro je što si uzela poklone, da se zna ko je gazda!
  • Ezop

    14.11.2013 22:56
    Ima li ista normalno u ovoj nedodjiji ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.