Napravljen bicikl od zlata i kristala

Skandinavska kompanija za dizajn Aurumania napravila je pravi dragulj na dva točka – bicikl od 24-karatnog zlata, ukrašen sa 600 Svarovski kristala.
Skandinavska kompanija za dizajn Aurumania napravila je pravi dragulj na dva točka – bicikl od 24-karatnog zlata, ukrašen sa 600 Svarovski kristala.

Bicikl, čija je cena 80.000 evra, proizveden je u samo 10 primeraka.

Svaki bicikl izrađuje se ručno. Armatura je od 24-karatnog zlata i ukrašena kristalima, dok su sedište i rukohvati od prave kože boje čokolade.

Teško je, međutim, zamisliti da će se neko provozati njime gradom ili u prirodi. Većina ovih zlatnih bicikala završiće kao primerak koji je nedavno kupio jedan Londonac: okačen o zid dnevne sobe kao umetničko delo.

  • Stanko

    21.12.2013 05:33
    Eee Bracika
    Tebi i meni je kriza, a zbog toga oni imaju za razbacivanje. Koliko ima u Srbiji ljudi koji mogu sebi da priušte takve stvarčice koje navodiš. Svi ovi sa plaćama preko 5000 eura, pa čak i ovi sa poslaničkom plaćom, ne brinu o nama nego samo o sebi.
  • Bracika

    20.12.2013 20:55
    Kriza
    al u k#$%u!
    nego samo se ne moze nahraniti nikako ove bogatase!voze biciklove 80000 evra, piju tekilu koja flasa kosta 1000000$ voze se jahtama ciji su troskovi 50000 nedeljno i usput se takmice ko ce imati vecu jahtu!... i onda nam pricaju price kako je kriza!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.