Ko uhvati pacova, dobije pivo za džabe

Studentima na Novom Zelandu ponuđeno je besplatno pivo za svakog pacova kojeg uhvate i donesu živog ili mrtvog.
Studentima na Novom Zelandu ponuđeno je besplatno pivo za svakog pacova kojeg uhvate i donesu živog ili mrtvog.

Biznismen Garet Morgan, koji je ranije vodio kampanju za zaštitu ptica od mačaka, sada je na čelu projekta "Beer for Rats".

On se udružio sa Univerzitetom Viktoria u Velingtonu, kako bi animirao studente da se uključe u borbu protiv velikog broja pacova. Pozive je dobio i sa drugih univerziteta spremnih da prihvate ponudu.

"Mnogo je zainteresovanih za ovaj projekt. Zainteresovani su ljudi iz drugih gradova, koji čak dolaze kod nas i pozivaju nas da dođemo u njihova mesta", izjavio je Morgan. Objasnio je i kako je privukao studente.

"Seo sam i razmišljao šta studenti vole. Pivo je bilo logičan odgovor. Odlučio sam da je dobra ideja dati im mišolovke i nagraditi ih pivom za svakog uhvaćenog pacova", dodao je Morgan.

  • preduzetnik

    14.03.2014 15:43
    bila je slična ideja
    postoji neka urbana legenda da je bila neka ideja tamo negde u dalekoj SAD i da su, istina novce a ne pivo, brzo ukinuli jer su neki likovi provalili kako da dobro zarađuju bez puno muke: gajili su pacove.
  • -

    14.03.2014 13:52
    -
    moja macka donese pacova velikog skoro ko ona ali nece pivo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.