FOTO: Lovio škampe, ulovio monstrum ajkulu

Lovac na škampe u blizini Ki Vesta u Meksičkom zalivu potpuno je neočekivano iz mora izvukao primerak ajkule o kojoj naučnici znaju izuzetno malo.
Lovac na škampe u blizini Ki Vesta u Meksičkom zalivu potpuno je neočekivano iz mora izvukao primerak ajkule o kojoj naučnici znaju izuzetno malo.

Reč je o tzv. goblinu, koji izgleda poput čudovišta, a ovo je tek drugi put u istoriji da ga je neko video u Meksičkom zalivu.

Ružičasta zver uhvatila se u mrežu spuštenu na oko 600 metara ispod morske površine, a lovac i njegovi pomoćnici bili su iznenađeni kada su uz škampe ugledali i ovog kapitalca. "Pojma nisam imao što je to. Ima tako opake zube da nas je bilo strah približiti mu se i izmeriti mu dužinu", opisuje Karl Mur svoje iskustvo.

On dodaje da nije želeo zadržati goblina, već ga je nakon fotografisanja vratio u more.

  • 03.05.2014 19:40
    @anonimus@
    Da u toj pokrajini ima i mutanta bosanaca iz like. Inače ih ima više nego u bosni.
  • skamp

    03.05.2014 18:44
    skampi
    to nisu skampi nego gambori
  • 03.05.2014 18:16
    u severno-srbijanskoj pokrajini ima toga ko pleve u zagadjenom kanalu DTD. Mutirale stuke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.