Asanž na Londonskoj nedelji mode

Džulijan Asanž nastupiće kao maneken na Nedelji mode u Londonu.

Džulijan Asanž nastupiće kao maneken na Nedelji mode u Londonu.

Nastup na modnom događaju neće značiti i izlaganje opasnosti od hapšenja, budući da Asanž neće napuštati Ambasadu Ekvadora. Manifestacija će biti održana u samoj ambasadi, koja se nalazi prekoputa robne kuće "Harods".

Četrdesetdvogodišnjem Asanžu na pisti će se pridružiti šest manekena. Svi oni predstaviće modele Bena Vestvuda, sina legendarne modne dizajnerke Vivijen Vestvud. Njegove kreacije su inspirisane kostimima koje je glumac Klint Istvud nosio u špageti-vesternima, a revija će biti propraćena muzikom iz filma "Dobar, loš, zao".

- Hteo sam da skrenem pažnju na tešku situaciju u kojoj se nalazi Džulijan Asanž. Zadesila ga je velika nepravda - izjavio je Ben Vestvud (51), dodavši da je njegova kolekcija delom inspirisana i Asanžovim ležernim vojničkim modnim stilom, kao i da su pojedine kreacije sašivene od materijala na kojima je odštampan njegov lik.

Nedelja mode u Londonu biće održana u septembru. Asanž već dve godine živi u Ambasadi Ekvadora.

  • DG

    28.06.2014 21:05
    Bravo!
    Bravo za gospodina Bena Vestvuda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.