Tvrdi da ima 126 godina

Jedan starački dom u Brazilu misli da se među njegovim štićenicima nalazi najstariji čovek na svetu.
Jedan starački dom u Brazilu misli da se među njegovim štićenicima nalazi najstariji čovek na svetu.

Reč je o bivšem poljoprivrednom radniku u čijoj krštenici piše da je rođen 7. jula 1888.

Žoze Aginelo duš Santuš, stanovnik doma Vila Visentina, u Bauruu, na jugoistoku Brazila, navodno je rođen samo dva meseca nakon ukidanja ropstva u zemlji.

Upravnik doma Sesar Sikeira objasnio je, međutim, da je Duš Santušu izvod iz matične knjige rođenih i lična dokumenta izdao 2001. godine sudija na osnovu razgovora koji je imao s njim. "Mi samo kažemo da je to njegovo pretpostavljeno godište", objasnio je Sikeira.

"On je veoma razborit starac. Govori jasno i razgovetno i sve sam obavlja. Pomoć mu je potrebna samo prilikom kupanja", naveo je on.

  • 18.07.2014 06:49
    @Bojler - Ahaaa ...
    Da, a ti to znaš...?
  • Bojler

    16.07.2014 18:44
    Ahaaa ...
    U vrh glave 88-89. godina.
    I neka je ziv i zdrav do tih 126. :).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.