Novosađaninu pritvor do 30 dana zbog krađe metadona iz KCV-a

Bogdanu T. (37) iz Novog Sada određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ukrao metadon iz Kliničkog centra Vojvodine.
Ova mera određena mu je zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke. Prema nezvaničnim saznanjima, on je do sada 11 puta osuđivan zbog krađa.
 
Bogdan se sumnjiči da je u noći između 23. i 24. marta provalio u Metadonski centar i odatle odneo oko 59 flaša metadona. U prostorije ovog centra ušao je tako što je šrafcigerom razvalio prozor, a krađa je primećena tek ujutru.
 
Inače, policija je prilikom pretresa njegovog stana pronašla 36 flaša metadona, i u toku je istraga u vezi sa tim gde je završilo preostalih 23 flaša metadona. Procene govore da je KCV tom krađom oštećen za 500.000 dinara, odnosno oko 4.000 evra, iako je teško proceniti kolika je njegova vrednost na crnom tržištu. Policija takođe istražuje da li je osumnjičeni imao saučesnike.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika