Muzički Stand Up Show Mileta Kekina 24. oktobra u Radio kafeu

Mile Kekin, frontmen kultnog "Hladnog piva", izvešće 24. oktobra po prvi put u Srbiji svoj muzički Stand Up Show.
Muzički Stand Up Show Mileta Kekina 24. oktobra u Radio kafeu
Foto: 021.rs

Ikona regionalnog rokenrola, pevač i tekstopisac obožavanog "Hladnog piva", čovek uz čije su stihove mnogi od nas postajali ljudi, stiže u Novi Sad da bi otvorio novu sezonu u Radio kafeu (Miletićeva 45).

U okviru jedinstvenog šoua nastalog po ugledu na splitski festival "Pričigin" Kekin će sa novosadskom publikom razgovarati o svemu što žele da znaju, uz povremeno uključivanje akustične gitare.

Koncept događaja u Radio kafeu nije spreman potpuno da otkrije, pa onima koji žele da saznaju kako će to izgledati, ne preostaje ništa drugo sem da uživo provere o čemu je reč.   

"Ne znam sto posto šta će se tamo događati, što znači da će biti verovatno puno improvizacije. Doći ću sa gitarom. Imaću jednog sagovornika sa kojim ću razgovarati. Pričaću nešto o sebi, o tome kako su nastajale pesme, gde su takozvane istine tih pesama. Izvešću nekoliko svojih kompozicija na gitari, porazgovarati sa gostima. Ja ću rado odgovarati na sva pitanja, ako ljude zanima inspiracija, kako je neka pesma nastala ili uopšteno neki moji stavovi. To je zapravo jedna forma opuštenog druženja sa muzičkim intermecima", kaže Kekin.

Kapacitet Radio kafea za ovaj događaj je ograničen na 140 mesta, a prvih 70 ulaznica koje su se prodavale po ceni od 1.000 dinara više nema.

Cena za preostale karte je 1.300 dinara i mogu se kupiti putem Gigstix-a, na njihovim prodajnim mestima ili poručiti onlajn OVDE.

  • Dz

    03.10.2019 22:42
    Jupi
    Karte su kupljene, mladji sin je ljubitelj Miletove muzike, i jedva cekamo 24-ti
  • Nick

    03.10.2019 16:29
    Neću biti u prilici da dođem ali makar ovako da poželim dobrodošlicu dobrom čoveku i zanimljivom muzičaru Miletu. Uživajte!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".