FOTO: Deo Petra Drapšina ostao bez mladog drveća

Stanovnici ulice Petra Drapšina požalili su nam se da je uklonjeno drveće koje je u toj ulici zasađeno pre samo dve godine.
Stanovnici ulice Petra Drapšina požalili su nam se da je ove nedelje uklonjeno drveće koje je u toj ulici zasađeno pre samo dve godine.

U JKP "Gradsko zelenilo" kažu za 021.rs da se u ovoj ulici radi na rekonstrukciji zelenih površina u delu od Ulice Laze Kostića do Poštanske.

- Rekonstrukcija podrazumeva sadnju 80 stabala graba i tri hrasta, kao i obnavljanje oko 800 m2 travnjaka. U sklopu radova planirano je i orezivanje postojećih stabala - kažu u Zelenilu za 021.rs.

Dodaju da su u Petra Drapšina stabla jasena zasadili sami građani i da se po vrsti ona ne uklapaju u postojeći drvored. Zbog toga su presađena u drvored u ulici Jovana Đorđevića, objašnjavaju u Zelenilu.

  • hortikulturaš

    15.02.2015 08:48
    kec iz biologije
    Da li gospoda iz Zelenila znaju da drvo staro nekoliko godina, kada se izvadi iz zemlje ima malo šanse da preživi na drugoj lokaciji?
    Pa to se uči na časovima bilogije u osnovnoj školi.
  • profesor u penziji

    14.02.2015 22:57
    glupost nad glupostima
    U ovom gradu osveštavaju vodu u vodovodu, mlado drveće sele na druge lokacije, oru parkinge...Bože ima li bar malo "soli" u toj Gradskoj kući?
  • pazite

    13.02.2015 18:44
    da se
    tu ne radi o sadnji "parkinga".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.