FOTO: Dan u Novom Sadu Devenport ponovo završio na 021

Jučerašnji dan u Novom Sadu šef delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Devenport ponovo je završio posetom Radiju 021.
Jučerašnji dan u Novom Sadu šef delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Devenport ponovo je završio posetom Radiju 021.

Nakon što je sa predsednikom Pokrajinske vlade Bojanom Pajtićem i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem svečano otvorio prostorije EU Info point-a, Devenport je u Radio kafeu govorio na tribini "Moja zemlja pre i posle pristupanja Evropskoj uniji".

Odgovarao je na pitanja o otvaranju prvih poglavlja u pristupanju Srbije Evropskoj uniji, o odnosima sa aktuelnom vladom, te stavovima građana, a odgovarao je i na brojna pitanja publike. Kao i prošle godine, naporan radni dan završio je u kasnim popodnevnim satima zadržavši se još sat i po vremena u opuštenom ambijentu Radio kafea.

U prijateljskoj atmosferi i neformalnom razgovoru, Devenport je sa predstavnicima naše kuće pričao o problemima sa kojima se naše društvo suočava na putu ka Evropskoj Uniji, interesovao se o političkim prilikama u Novom Sadu i Vojvodini, kao i stanju u medijima.

Sem njega tu su bili i ambasador Poljske Aleksandar Hećko, Matin Konjevod iz ambasade Hrvatske, zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije Srđan Majstorović, itd.

Intervju koji je Devenport dao za 021 moći ćete uskoro da pročitate na ovom sajtu ili da ga čujete na frekvenciji 92,2 MHz.

  • -

    09.05.2015 11:32
    -
    nisam bas siguran da vlada vodi u eu

    i sloba je pricao o eu a pare izvozio u ru


  • Darko

    09.05.2015 11:10
    Jedan je 021, neko ko ima brend, istoriju i ljude. Svaka čast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.