FOTO: "Gerilske" antigrafit akcije i danas na Grbavici

Akcije protiv grafita na Grbavici nastavljene su i danas, a stanovnici ovog dela grada na banderama su mogli da vide izlepljene fotografije na kojima su prikazane zgrade bez grafita sa rečenicom "Zar ovako nije lepše?".

Akcije protiv grafita na Grbavici nastavljene su i danas, a stanovnici ovog dela grada na banderama su mogli da vide izlepljene fotografije na kojima su prikazane zgrade bez grafita sa rečenicom "Zar ovako nije lepše?".

Foto-poruke su uglavnom ostavljene na banderama ispred zgrada.

Ovo je treća akcija koja se u poslednja tri dana desila na Grbavici, a prethodnu su na fasadama bile okačene četke sa porukama "Bravo Pikaso", kao i trake sa Fejsbuk simbolima.

Ko stoji iza ove akcije na Grbavici kojom se ukazuje na to da je veliki broj zgrada naružen grafitima je nepoznato.

  • Dragan

    14.05.2015 13:13
    Kerovođa
    Kao što psi zapišavaju zid ili drvo tako i ova jadna deca, netolerantna neindivuidualna i bez ikakve šanse obeležavaju svoju teritoriju i to im pretstavlja uspeh u životu.

    Lepa akcija koja može imati efekta na obrazovane ljude da ne šaraju zidove ... E sad koliko je njih takvih naspram ovakvih ... toliko će imati i uspeha.

    Čim se prekreči grafit eto nove površine da se neka nova keretina "popi.." na zid.

    Dragi novosadisti ne možete ni svoje džukele da naučite da se ne olakšavaju gde ne treba a ovamo će se ova armija dece bez perspektive odvratiti od jedine male bedne satisfakcije i uspeha u svom životu .... Ma daj!
  • ана

    14.05.2015 11:37
    Како се могу избрисати графити са фасадне цигле? Урадићемо сами, само нек неко објасни којим средством.
  • 14.05.2015 11:29
    Sila Boga ne moli
    U ovoj zemlji se samo silom nešto rešava.
    Ne pomažu tu švedske metode.
    Sačekuša, hapšenje, skupa kazna ili prinudan rad na pranju grafita.
    Dok u normalnim zemljama kriminalci i prekršioci plaćaju visoke kazne i pune budžet, kod nas pošten narod plaća visoke poreze da bi punio budžet.
    Kriminalci dobijaju pomilovanja, narukvice, ogrlice, nanogice koje koštaju par stotina evra državu.
    A svaka druga sila je jeftinija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti