S.A.R.S. večeras na Trgu u okviru Sajma omladinskog turizma

Grupa S.A.R.S. nastupiće večeras na Trgu slobode drugog dana Regionalnog sajma omladinskog turizma.
Grupa S.A.R.S. nastupiće večeras na Trgu slobode drugog dana Regionalnog sajma omladinskog turizma.

Program će početi u 21 čas nastupom Almazian Symphony, potom će u 22.15 časova nastupiti Vasil Hadžimanov Band, dok je nastup S.A.R.S.A planirana za 23:30 časova. Na reegae/latino Positive vibration stage-u u Katoličkoj porti od 18 časova će biti organizovan Art eko market i promocija škole plesa, od 20 časova nastupa Superstar Selectah, zatim Little Shuja, Wenti Wadada i Chay Nelle.

EXIT fondacija je uz podršku 115 omladinskih i studentskih organizacija, Lokalnog odbora, a u saradnji sa Gradom Novim Sadom, odlučila da konkuriše za Omladinsku prestonicu Evrope za 2018. godinu (OPENS2018) i velikim trudom i predstavljanjem naših mogućnosti, Novi Sad je ušao najuži krug za tu prestižnu titulu. Upravo zato je ovogodišnji događaj nosi naziv OPENS YOUTH FAIR 2015.

Youth Fair već četvrtu godinu zaredom organizuju Turistička organizacija Novog Sada i Exit fondacija u saradnji sa Departmanom za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, Exit fondacijom i Studentskim kulturnim centrom uz podršku Grada Novog Sada.

  • Manjina 57

    08.07.2015 16:45
    @Anonimus 13:07
    Pročitaj odgovor Anonimus - NS (15:53); moj odgovor ti je isti.
  • 08.07.2015 13:53
    NS
    Anonimus@,nismo hejteri i oduševljeni smo što imamo priliku da u svom gradu gledamo koncerte i događaje koje nam je poklonila Exit fondacija. Ali i oni su mogli da se potrude da barem ozvučenje bude na nivou jednog scenskog spektakla kao što je Karmina Burana! To nema veze sa hejtovanjem, očigledno niste ni prisustvovali sinoćnom događaju pa ne znate o čemu govorim. Mi kao publika imamo pravo da iznesemo svoje mišljenje pa ne znam baš ko je hejter u ovoj priči.
  • 08.07.2015 11:16

    Nivo buke i vibracija koji je nocas dopirao sa Trga je bio nepodnosljiv,a da ne kazemo da je sve trajalo do 02 h. Plicija nemocna, nadlezni odobrili,a za svaku primedbu obratiti se kancelariji gradonacelnika. Naravno, nadlezni nisu bili u centru nego ko zna gde. Koristim ovu priliku da vas zamolim da se u ime gradjana obratite organizatorima da imaju malo obzira prema ostalim ziteljima centra jer ovo nije livada i da osim stanara ovde ima i gostiju po hotelima koji su debelo platili smestaj, a ne mogu da spavaju do sitnih sati.
    Nadam se da cete shvatiti ozbiljnost ovog problema i objaviti ovaj moj apel,jer nocas nas ceka jos jedna ovakva zurka,a tek je sredina nedelje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.