Festival srpske rakije od petka na Štrandu

Festival srpske rakije održaće se od 10. do 12. jula na Štrandu kod košarkaških terena pored mosta Slobode, od 16 do 22 časa.
Festival srpske rakije održaće se od 10. do 12. jula na Štrandu kod košarkaških terena pored mosta Slobode, od 16 do 22 časa.

Festival organizuju JKP "Tržnica", "Srpska rakija" uz podršku JKP "Gradsko Zelenilo".

Udruženje proizvođača prirodnih voćnih rakija "Srpska rakija" je najznačajnije i najreprezentativnije staleško udruženje proizvođača rakije u Srbiji. Okuplјa tridesetak poznatih proizvođača (preduzeća i radnji) koji proizvode nakvalitetniju rakiju od voća u Srbiji.

Biće prezentovan širok spektar od preko 20 vrsta najkvalitetnijih voćnih rakija i likera u različitim pakovanjima, od tradicionalne šlјivovice, preko dunje, kajsije, vilјamovke, travarica, medovača - sve do egzotičnih rakija od maline i divlјe kruške.

Za sve posetioce festivala biće organizovana degustacija, pa je ovo prilika da Novosađani i gosti Novog Sada na jednom mestu probaju srpske rakije, ili da ih kupe po povolјnim cenama.

  • Grobar

    12.07.2015 06:40
    rakija
    to mora da je organizovao "cica toma", na ovakvu budalastinu i organizaciju na +40 nema sta da se kaze.
  • 08.07.2015 23:49
    bas pametno d ase exotzovci osljoskaju podave u dunavu i izgoru na suncu
  • 08.07.2015 11:13
    Kafa i rakijica za dobro jutro
    Super ideja, podržavam proizvođače i konzumente.Jedna čašica dnevno i nema boljeg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.