FOTO: Nesnosan smrad iz kontejnera na 39 stepeni

Novosađani koji danas prolaze Ćirpanovom ulicom imaće neprijatnu priliku da osete nesnosan smrad tečnosti koja se izlila iz kontejnera, a slični problemi postoje i u drugim ulicama.
Novosađani koji danas prolaze Ćirpanovom ulicom imaće neprijatnu priliku da osete nesnosan smrad tečnosti koja se izlila iz kontejnera, a slični problemi postoje i u drugim ulicama.

Nekoliko Novosađana javilo se redakciji 021.rs žaleći se na smrad iz ispražnjenih kontejnera u Ćirpanovoj. Ovaj smrad, kako kaže jedan od njih, jače se oseća na današnjih neprijatnih 39 stepeni.

"Ovakvi problemi stalno se pojavljuju u gradu, a ne rešavaju se. Ili su nam kontejneri prepuni i ne prazne se danima ili se izlivaju svakakve tečnosti", kaže ovaj Novosađanin.

Reporter 021 zabeležio je još nekoliko primera. U ulici Novosadskog sajma kontejner je prevrnut, a u Ulici Dimitrija Avramovića različit otpad pobacan je svuda, osim u podzemnom kontejneru.

Komunalni problemi u gradu česti su, kako krivicom gradskih preduzeća zaduženih za čistoću, tako i zbog nemara građana koji ne odlažu otpad u kontejnere, već ga bacaju oko njih, a ponekad smeće bacaju i kroz prozore.

O ovim problemima čitajte u posebnim tekstovima o bacanju smeća kroz prozor i o deponijama koje se ponekad nalaze i u centru grada. (Gorica Nikolin)

  • Ama da

    09.07.2015 09:24
    vam kažem nešto
    Ceo grad nam se usmrdeo!!!!
  • goran

    09.07.2015 08:16
    ciklonizacija
    To ciklonizacija moze da resi.
  • Danguba

    09.07.2015 07:43
    Smece i kontejneri smrde, stvarno?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.