Prepucavanja demokrata i naprednjaka zbog hapšenja Momčila Milovića

Srpska napredna stranka i Demokratska stranka ponovo su se sukobile saopštenjima, ovaj put povodom hapšenja bivšeg direktora Fonda za kapitalna ulaganja Momčila Milovića i još troje zbog malverzacija.
Srpska napredna stranka i Demokratska stranka ponovo su se sukobile saopštenjima, ovaj put povodom hapšenja bivšeg direktora Fonda za kapitalna ulaganja Momčila Milovića i još troje zbog malverzacija.

Prvo su se oglasile demokrate izjavom da je Milović priveden "samo nekoliko dana nakon što je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izašao iz svojih ovlašćenja i rekao da "veruje" u skora hapšenja u AP Vojvodini, uz prikrivene pritiske na pravosudne organe. "Demokratska stranka zahteva od svih pravosudnih organa, ali i od policije, da svoj posao obavljaju isključivo u skladu sa zakonom i zasnovano na činjenicama, a ne na "nadanjima" i "verovanjima" premijera", ističu demokrate u saopštenju.

Potom je reagovala Srpska napredna stranka koja smatra da je skandalozno što Demokratska stranka, kroz svoja saopštenja vrši pritisak na rad nezavisnih državnih organa.  "Razumemo da su DS i njihov šef i šef režima u Vojvodini, Bojan Pajtić, u strahu i panici zbog toga što državni organi rade svoj posao, što otkrivaju kriminalna dešavanja i privode pravdi one za koje se sumnja da su oštetili državne fondove i oteli narodne pare, ali im to ne daje za pravo da napadaju i optužuju nezavisne državne organe", zaključuju naprednjaci.

  • ognjen

    13.08.2015 22:50
    Da nije ucestvovao u malverzacijama ne bi bio uhapsen. Nema ti veze sa politikom, samo sa Zakonom.
  • dolijali

    13.08.2015 18:55
    4444
    Nema tu prepucavanja, tu je u pitanju veliki lopovluk. Neka vrate ukradeno sve s kamatom!!!
  • sitna raja

    13.08.2015 18:51
    Silni milioni u igri, a narod grca. Sve preispitati i hapsiti. Nema više nezaštićenih!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti