Lažni radnici doma zdravlja pozivali građane i nudili vađenje krvi

Novosađane su u poslednje vreme pozivali lažni zaposleni u Domu zdravlja i nudili im vađenje krvi u stanovima.
Novosađane su u poslednje vreme pozivali lažni zaposleni u Domu zdravlja i nudili im vađenje krvi u stanovima.

Pozive su građani dobijali na fiksne telefone, a pošto im je ponuđena ta usluga i poručeno im da se za nju prijave, oni su pozivali Dom zdravlja i pokušavali da uđu na spisak.

Kako ovim povodom poručuju u Domu zdravlja, takvu akciju ova ustanova ne sprovodi i radi se o prevari, što za 021 napominje pomoćnica direktora za zdravstvenu ustanovu dr Ljeka Popov.

"Dom zdravlja organizuje niz akcija za Novosađane, ali ih o istim i obaveštava putem medija i na zvaničnom sajtu Ustanove, te apelujemo na građane da provere i prijave svaku ovakvu sumnjivu akciju policiji. Mi na ovaj način ne komuniciramo sa građanima", navodi dr Popov.

  • ns

    19.10.2015 13:51
    Gle cuda
    Jednostavnom logikom, ako neko zeli da nekom uzme krv van zvanicnih institucija, logicno je da tu krv moze i da proda!!! Koji je drugi razlog , ili pak pljacka lakovernih kada vas puste u kucu. Ako je ovo prvo, to znaci da postoji crno trziste koje pretpostavljam ovu krv nosi u inostranstvo i tamo preprodaje. Moje pitanje je gde krv moze da se proda gospodo?
  • 19.10.2015 13:30
    Ali zaboga, dragi moji, malo blesavi, obicno stariji, sugradjani, koje vas mracne sile nagone da se javljate na nepoznate brojeve kad imate identifikaciju? Jos se ceka "onaj" sudbonosni poziv, a? ;)
  • Cane-NS

    19.10.2015 10:39
    vampiri
    Evo poceli i krv da na kradu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.