Od danas prijavljivanje za kreativne sekcije

Novosađani će u naredna tri meseca moći da učestvuju u projektu "Art Kvart - Start", koji se održava u sklopu promocije kandidature Novog Sada za evropsku prestonicu mladih.
Novosađani će u naredna tri meseca moći da učestvuju u projektu "Art Kvart - Start", koji se održava u sklopu promocije kandidature Novog Sada za evropsku prestonicu mladih.

Sekcije posvećene kolektivnom radu na završnoj predstavi održaće se na nekoliko lokacija, a uključuju:

- Likovnu i vajarsku sekciju u Srednjoj umetničkoj školi "Bogdan Šuput"
- Plesnu sekciju u školi na Tvrđavi
- Filmsku sekciju u Adrenalin parku na Telepu

Od danas, svi zainteresovani uzrasta od 12 do 18 godina mogu da se prijave da učestvuju na nekoj od sekcija i to putem mejl adrese artkvartstart@gmail.com. "Art Kvart Start" će se kasnije spojiti sa projektom "Lepota naselja", koji čine dramska i muzička sekcija, a odvijaće se na Novom naselju u saradnji sa OŠ "Prva vojvođanska brigada".

Projekat organizuje udruženje građana "Novo kulturno Naselje" u saradnji sa Egzit fondacijom. Više informacija možete dobiti i kontaktiranjem organizacije na mejl novokulturnonaselje@gmail.com.

  • Buduci vajar

    11.11.2015 10:33
    Toooooooooooooooooooo!
    Ovo cekam i trazim vec godinu dana! Nadam se da je besplatno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti