TONS poklanja noćenje u Novom Sadu za doček

Turistička organizacija Novog Sada pripremila je niz iznenađenja, a jedno od njih je, kako je saopšteno iz te organizacije, besplatno noćenje za doček Nove godine u "srpskoj Atini".

Turistička organizacija Novog Sada pripremila je niz iznenađenja, a jedno od njih je, kako je saopšteno iz te organizacije, besplatno noćenje za doček Nove godine u "srpskoj Atini".

Kako najavljuje direktor Branislav Knežević, noćenje će moći da osvoji devet osoba. "S obzirom na to da su mladi sve više zainteresovani za boravak u Novom Sadu, ne samo za vreme Egzita, u saradnji sa hotelijerima omogućili smo besplatan boravak i noćenja za Novu godinu za devet osoba čije fotografije dobiju najviše lajkova preko naše Fejsbuk stranice", navodi on.

Učesnici nagradne igre potrebno je da lajkuju Fejsbuk stranu Turističke organizacije Novog Sada i pošalju sa svojim podacima fotografije na temu "U iščekivanju 2016. godine…" na mejl osvojidocek@turizamns.rs.

Prikladne fotografije će biti objavljene u posebnom albumu na Fejsbuk stranici TONS-a već sutra u podne. Svi koji žele da pomognu svojim prijateljima da osvoje nagradu, moraju prvo lajkovati stranicu TONS-a, pa tek onda omiljenu fotografiju.

Čije su fotografije dobile najviše lajkova i ko je osvojio besplatan doček Nove godine u Novom sadu biće saopšteno 24. decembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti