Cena struje nedovoljna za investicije

Postojeća cena struje omogućava finansiranje samo dela najneophodnijih investicija, izjavio je pomoćnik direktora Elektrovojvodine Petar Zagorčić.

Postojeća cena struje omogućava finansiranje samo dela najneophodnijih investicija, izjavio je pomoćnik direktora Elektrovojvodine Petar Zagorčić. On  je rekao da kroz postojeću cenu ne mogu da se započnu investicije za rastuću potrošnju, niti za veće zahvate u modernizaciji mreže.

Zagorčić je ocenio da paritet cena energenata nije adekvatan, zbog čega se može očekivati dalje korišćenje struje za grejanje domaćinstava, što će povećati potrošnju.

Zbog visokih dugovanja, kako firmi tako i građana, Elektrovojvodina će nastaviti primenu različitih mera kako bi naplata bila povećana, među kojima je i isključenje struje najvećim dužnicima.

  • Shomy

    30.12.2010 19:29
    Lazete dok zinete i pri tom i sami znate da u te vase bajke niko ne veruje.
    Cene struje stalno dizete i uvek nam slazete istu pricu. Vec decenijama pricate o investicijama, a vase investicije su ustavari preskupi vozni parkovi, direktorski i sefovski kabineti, odmaralista, besne plate i mnoga druga bahacenja. Vi ste u stvari jedan od glavnih generatora inflacije u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti