FOTO, VIDEO: Pogledajte kako izgleda snimanje indijske serije "Qubool Hai 2" u Novom Sadu

U Novom Sadu je proteklog vikenda počelo snimanje indijske serije "Qubool Hai 2".
FOTO, VIDEO: Pogledajte kako izgleda snimanje indijske serije "Qubool Hai 2" u Novom Sadu
Foto: 021.rs

U nedelju je na Keju žrtava racije snimana jurnjava automobilima uz pucnjavu, a u ponedeljak su reporteri 021.rs ekipu iz Indije zatekli na Trgu slobode i u Kralja Aleksandra gde su takođe snimane scene potere i, prema svemu sudeći, otmice mlade.

Snimanje scena je trajalo tokom celog prepodneva i privuklo je dosta pažnje Novosađana koji su iskoristili priliku da naprave fotografije i video snimke sa seta.

Nije poznato koliko će indijska ekipa boraviti u Novom Sadu, a poznato je da u Srbiji snimaju od početka decembra. Ono što jeste poznato jeste da su u Novom Sadu više dana, što se moglo videti i po kamperima i drugim kamionima koji su i rano jutros bili parkirani na Trifkovićevom trgu.

Juče su zbog snimanja serije bile izmenjene i trase autobusa GSP-a na linijama 11A i 11B.

Serija će imati 10 epizoda i koliko se može videti sa indijskih sajtova, ova serija koja je pre osam godina zabeležila veliku popularnost, tokom 2021. godine će biti prikazana preko jednog striming servisa.

  • Maglev

    15.12.2020 17:26
    Bolivud
    Scene snimane u Novom Sadu će se verovatno dešavati u Budimpešti, Pragu ili Beču, sa obzirom da je snimanje u NS daleko jeftinije od tih gradova.
  • Brunova mama

    15.12.2020 12:58
    Mogli su to snimati i u Beogradu.
  • /

    14.12.2020 22:05
    /
    cek, da li je neko svestan da srbi rade za indijce

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti