Kuvaju besplatan pasulj u Veterniku

Organizacija "Anuks" nastavlja sa aktivnostima na pružanju pomoći ljudima koji žive na ivici egzistencije.
Organizacija "Anuks" nastavlja sa aktivnostima na pružanju pomoći ljudima koji žive na ivici egzistencije. Članovi te organizacije danas idu u Veternik gde će, od 13 do 17 sati, kuvati besplatnu hranu za članove Udruženja invalida "Spas i nada".

 

Aktivista Đorđe Kolarski kaže za Radio 021 da će se u prostorijama kluba, u Školskoj 91a,  kuvati pasulj za petnaestak članova Udruženja, a njima će se pridružiti i stanari obližnje kuće, koji nisu u stanju da sebi priušte obrok. Kolarski je pozvao sugrađane da se pridruže akciji i dođu na  tanjir dobrog pasulja.

Iz "Anuksa" su najavili još ovakvih akcija kojima će pomoći pre svega pripadnicima marginalizovih grupa, a plan im je da osnuju javnu besplatnu kuhinju u Novom Sadu. Današnju akciju pomogli su  Sindikat pijačnih prodavaca "Solidarnost" i "Agrospona - Panonika".

  • MojNS

    26.06.2011 21:05
    Svaka cast ljudi! Samo napred!!!
  • sale novosadjanin

    25.06.2011 11:34
    strasno mi je
    kad procitam da u nasoj VOJVODINI ima gladnih ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti